Howard tvrdí, že opustiť Lakers bolo ťažké, ale on chce vyhrávať

29. 09. 2013, 10:00 » Informace z klubů - Autor: Vladimír Dančík


(zdroj: Nbasket.cz)
"Najťažšie bolo odísť od legendárneho mena klubu a tak isto zanechanie veľmi veľkej čiastky peňazí na stole, ale ak chcem vyhrávať, musím niečo obetovať. Bolo by skvelé mať peniaze a všetky tie veci, ale chcem vyhrávať."

A Howard má v niečom pravdu - určite má väčšiu šancu v priebehu piatich rokov vyhrať niečo s touto súpiskou Houstonu, ako tomu bolo v minulej sezóne s Lakers.

Na základe všetkého čo povedal, to naozaj nebolo ťažké rozhodnutie. Howard čakal, že príde do Los Angeles a tím mu padne k nohám. To sa však nestalo. Hral vtedy keď nemal a dopadlo to tak, že to už nebol ten hráč, ktorý hral v Orlande.

Vedeniu Lakers povedal, že za hlavného trénera chce Phila Jacksona, ale oni najali herne úplne odlišného Mikea D'Antoniho. Celá sezóna bola dokonalým neporiadkom a Lakers odmietali urobiť poriadok. Preto Howard odišiel.

Môžete povedať, že už úplne rozbil svoj image, ale to isté ľudia hovorili aj o LeBronovi, ale vyhral a už to tak neberú. Rovnaké to je aj s Howardom - ak sa mu v Houstone bude v priebehu najbližších rokov dariť, mienka na jeho osobu sa postupne zmení. Nemusí to byť fér, ale je to tak.