Tony Parker neistý pre 4. zápas

12. 06. 2013, 19:00 » Informace z klubů - Autor: Vladimír Dančík


(zdroj: Nbasket.cz)
San Antonio Spurs svoju silu ukázalo v treťom zápase finále NBA, keď hviezdy okolo LeBrona Jamesa doslova deklasovali v pomere 113:77. Tony Parker všetkým svojím neprajníkom dokázal, že ešte stále je kľúčom k úspechu svojho tímu a do starého železa rozhodne nepatrí.

No v poslednom zápase si nadobudol menšie zranenie podkolennej šľachy a jeho účasť vo štvrtom zápase finále je otázna.

"Uvidíme," povedal sám Tony v šatni Spurs. "Cítil som niečo v podkolennej šľache, ale neviem, nemám ani tušenie, čo by to mohlo byť. Zajtra pôjdem na vyšetrenie MRI a potom uvidíme. Dúfajme, že to nie je nič vážne a boli to len kŕče. Možno to je len divný pocit. Chcem sa len uistiť a počuť názor od doktora, ako by som mal vo štvrtom zápase odohrať dve minúty a potom musieť odstúpiť. Pop (Popovich) nechcel riskovať."

Parker taktiež povedal, že necíti žiadnu bolesť, len cítil niečo divné. Nebol si ani istý, že kedy presne a čo to bolo.

Teraz všetkým fanúšikom či už Spurs, alebo aj Heat nezostáva nič iné, len čakať. Zajtra sa môžeme dozvedieť ktorúkoľvek verziu - Parker môže byť v poriadku, ale môže to byť aj niečo vážnejšie. No v záujme Spurs a hlavne v záujme dobrého basketbalu všetci dúfajme, že Tony Parker si na palubovke zabehá aj vo štvrtom zápase.